powrót na stronę graficzną
BIP PUP Słupca
skocz do góry skocz do góry skocz do góry skocz do góry skocz do góry

2014-09-30 11:23:56

Ogłoszenie dot. zamówienia publicznego prowadzonego w trybie przetargu nieograniczonego za wykonanie usługi:Kurs małej gastronomii z obsługą imprez okolicznościowych z elementami carvingu dla 5 osób z EFS


Informacje o artykule

Autor:
Zredagował(a): Michał Blejwas
Data powstania: 30.09.2014 11:23
Data ostatniej modyfikacji:
Liczba wyświetleń: 2824

Załączniki

Typ Nazwa Komentarz Data Dodał
załącznik Ogłoszenie o zamówieniu - gastronomia EFS.pdf ogłoszenie o zamówieniu 2014-09-30 11:24:38 Blejwas Michał
załącznik SIWZ gastronomia _EFS_.pdf siwz 2014-09-30 11:24:53 Blejwas Michał
załącznik FORMULARZ OFERTY - zał. nr 1gastronomia (EFS).doc formularz oferty 2014-09-30 11:25:20 Blejwas Michał
załącznik OŚWIADCZENIE WYKONAWCY art. 22 - zał. nr 2 gastronomia (EFS).doc zal. 2 2014-09-30 11:25:37 Blejwas Michał
załącznik Oświadczenie wykonawcy o spełnianiu warunków udziału zał. 3 (EFS).doc zał.3 2014-09-30 11:25:52 Blejwas Michał
załącznik OŚWIADCZENIE WYKONAWCY art. 24 - zał. nr 4 gastronomia (EFS).doc zał.4 2014-09-30 11:26:04 Blejwas Michał
załącznik Oświadczenie wykonawcy o przynależności do grupy kap. zał.5 (EFS).DOC zał.5 2014-09-30 11:26:17 Blejwas Michał
załącznik Wzór umowy organizacji szkolenia - zał. nr 6gastronomia_EFS_ 2014.pdf zał.6 2014-09-30 11:26:32 Blejwas Michał
załącznik PROGRAM SZKOLENIA - zał. 7 gastronomia(EFS).doc zał.7 2014-09-30 11:26:45 Blejwas Michał
załącznik Wykaz usług szkoleniowych zał nr 8 gastronomia (EFS).doc zał.8 2014-09-30 11:26:57 Blejwas Michał
załącznik OŚWIADCZENIE WYKONAWCY - zał. nr 9 gastronomia (EFS).doc zał.9 2014-09-30 11:27:10 Blejwas Michał

Artykuły archiwalne

Lp. Tytuł Data modyfikacji Zredagował